marți, 23 noiembrie 2010

Schumacher lauda talentul lui Vettel

Formula1 Fostul campion mondial din Formula 1 Michael Schumacher a dorit sa-si felicite compatriotul, pe Sebastian Vettel, pentru titlul proaspat obtinut, laudand talentul si daruirea acestuia.

Vettel a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria sportului, la varsta de doar 23 de ani, in timp ce Schumacher, de sapte ori campion in cariera sa, a traversat un sezon dezamagitor la revenirea in Formula 1, incheind anul pe pozitia a noua.

'' L-am felicitat pe Seb imediat dupa cursa, dar vreau sa-l felicit inca o data intr-un cadru mai formal.'' a declarat Schumacher in fata presei, adaugand ca '' Ma inclin in fata unui asemenea talent, unei asemenea perseverente si unei asemenea stiinte de a conduce asa cum are Sebastian. Suntem prieteni de multi ani si sunt foarte fericit pentru el.''

De partea cealalta, Vettel a declarat ca mai este mult pana cand va putea fi comparat cu adevarat cu Michael Schumacher. '' El este o legenda, in timp ce eu de-abia sunt la inceputul carierei. '' a spus tanarul pilot Red Bull.


Cei doi germani vor face echipa in Cursa Campionilor, care se va desfasura chiar in tara lor natala, la Dusseldorf.



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu