duminică, 28 noiembrie 2010

Şeful de design Renault: Aspectul Duster va inspira noul Logan

 Seful de design Renault: Designul lui Duster va inspira noul Logan

Desi nu a pregatit nimic spectaculos pentru Salonul Auto de la Paris, Dacia continua sa îsi propuna tinte noi, realizabile cu ajutorul parintelui Renault. Constructorul român va evolua simtitor în urmatorii ani, continuând sa îsi îmbunatateasca oferta. Primele semne pozitive vor aparea în anii imediat urmatori, când brandul românesc va cauta sa adopte un design ceva mai atragator, fara a se îndeparta de identitatea pe care si-a creat-o pâna în prezent.


Laurens van den Acker, designerul sef Renault, a vorbit la Paris despre viitoarea filosofie pe care o va adopta constructorul din Mioveni. "Dacia va evolua în urmatorii ani cu ajutorul centrului de design de la Bucuresti. Limbajul brandului românesc nu se va confunda însa cu cel Renault, pentru ca francezii ofera o abordare mai latina, emotionala si senzuala a segmentului, în timp ce Dacia promite o perspectiva est-europeana, rationala si robusta. Aceasta complementaritate nu se va schimba în viitor, diferentele de design urmând sa devina din ce în ce mai mari", a declarat designerul.


În opinia sefului de creatie Renault, Duster este cel mai reusit produs Dacia, afisând un look atractiv, robust si solid. "Generatiile viitoare însa, vor avea mai multe modificari în materie de design. Viitorul Logan va adopta un aspect frontal si posterior modificat serios. Daca reactia va fi pozitiva, vom avea o a treia generatie Logan cu un design radical, diferit de ceea ce vedem în prezent", a încheiat van den Acker.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu