sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Soluţia anticriză a Rolls Royce: Maşinile personalizate la cererea clienţilor

Celebra marca de automobile Rolls Royce nu pare deloc afectata de criza, care a redus cererea de masini peste tot în lume. Secretul reusitei sale pare sa fie posibilitatea oferita fiecarui client de a cumpara o masina modelata exact dupa dorintele sale.

Rolls Royce, controlata în prezent de grupul german BMW, ramâne prospera si în timpul crizei. Firma se asteapta sa vânda, anul acesta, 2.000 de vehicule, de doua ori mai multe decât anul trecut. Cele mai cautate sunt masinile personalizate la cererea clientilor.


Pentru cei de la Rolls, clientul este într-adevar stapânul: chiar si celebra statueta de pe radiator, simbolul marcii, poate fi înlocuita, la cerere, cu altceva.


Datorita masinilor personalizate, Rolls Royce a reusit sa-si mentina personalul si chiar sa faca noi angajari.


Doritorii de Rolls la comanda trebuie, însa, sa dispuna nu doar de bani ci si de rabdare. Un asemenea automobil poate costa cu 50 la suta mai mult decât modelul de serie, iar realizarea sa dureaza câteva luni.


Solutia anticriza a Rolls Royce: Masinile personalizate la cererea clientilor


 View the original article here


Make $21.00 - $30.00 Profit selling the best ebook available on how to buy and sell cars for profit! Affiliates: Go here: www.buy-and-sell-cars-for-profit.com/affiliates-pr ogram.html


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu