miercuri, 17 noiembrie 2010

Volkswagen Phaeton, o noua sansa

Sefii Volkswagen au decis ca nava amiral sa mai primeasca o sansa, chiar daca pana la acest moment vanzarile acestuia nu au adus nici un fel de profit, Phaeton reusind sa supravietuiasca mai mult din cauza vanzarilor foarte mari a altor modele Volkswagen. Ca si modelul Sharan, Phaeton primeste si el noua fata Volkswagen, cu faruri cu leduri, grila fata si stopuri asemanatoare cu cele de pe Touareg si o multime de elemente de elemente care il aduc in ton cu noua imagine a grupului.
Incepand cu aceasta versiune, Phaeton primeste ca dotare standard sistemul 4Motion si suspensiile pneumatice si va beneficia de 4 motorizari puternice, una diesel si trei pe benzina.
Pentru motorizarea diesel, nemtii au ales propulsorul V6 TDi de 3.0 litri care dezvolta 240 de cai putere, iar pentru cele pe benzina trei propulsoare care incep de la cel mai mic V6 de 3.6 litri si 280 cai putere, continua cu un V8 de 4.2 litri de 335 cai putere si incheie cu cel mai puternic W12 de 6.0 litri de 450 de cai putere.


Ca si pana la acest "mare" facelift, Phaeton va avea un interior garnisit cu cele mai bune materiale, cele mai noi sisteme de siguranta, cele mai comode scaune si nu in ultimul rand, cele mai bune dotari pentru multimedia si navigatie.
Interiorul va fi captusit doar cu piele Alcantara, bordul va avea insertii cu lemn de mahon, scaunele vor avea 18 moduri de reglare si toti pasagerii vor beneficia de un sistem propriu de climatizare.
Phaeton va fi dotat si cu cele mai noi sisteme electronice de monitorizare, inclusiv sistemul electronic care va citi semnele de circulatie si va atentiona soferul asupra vitezei de rulare care impreuna cu un alt sistem care citeste liniile de demarcare a drumului vor atentiona soferul in cazul in care acesta va incerca efectuarea unei depasiri pe linie continua. Cu siguranta Phaeton va fi dotat si cu o multime de alte sisteme electronice, la care o masina din clasa medie nici nu ar putea visa, dar toate acestea vor avea si un pret pe masura.
Phaeton va fi produs in doua variante de lungime, in versiune cu ampatament normal de 5.06 metri si ampatament lungit de 5.18 metri.


Noul Phaeton va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Beijing care isi va deschide portile in data de 23 aprilie.


How To Build, Promote And Sell Advertising On Your Own Used Car Website.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu