vineri, 26 noiembrie 2010

O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Buzău. Fiica ei de 4 ani, în stare critică

O femeie din Buzau a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni. Fiica ei, de doar patru ani, se afla în stare critica la spital. Potrivit Mediafax, copilul va fi transferat cu elicopterul la un spital din Capitala.

Femeia si fiica sa au fost lovite, miercuri dimineata, pe o trecere de pietoni, în timp ce se îndreptau spre gradinita. Soferul, în vârsta de 27 de ani, se afla la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Prahova. Cele doua victime au fost spulberate de masina care a putut opri abia dupa câtiva metri de locul în care s-a produs impactul.

Femeia accidentata, în vârsta de 30 de ani, nu a mai putut fi salvata de medici, acestia încercând zeci de minute sa o resusciteze. Fiica sa, de asemenea ranita în accidentul de miercuri dimineata, este în stare critica, medicii sustinând ca are o hemoragie interna. Copilul va fi transferat cu elicopterul la un spital din Bucuresti, medicii fiind rezervati în privinta sanselor sale de supravietuire.

Din primele informatii reise ca soferul nu consumase bauturi alcoolice. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice.    La ora transmiterii acestei stiri, tânarul sofer era audiat de politisti.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu