luni, 29 noiembrie 2010

Mercedes CLS 63 AMG, prezentat oficial la Los Angeles

Mercedes a prezentat oficial, miercuri, la Salonul Auto Los Angeles 2010, noul CLS 63 AMG. Modelul dispune de o noua capota, bare modificate, o grila revizuita si aripi frontale unice, relateaza worldcarfans.com. Printre celelalte elemente de design si aerodinamica se numara difuzorul agresiv de aer, patru tevi de evacuare, lumini permanente de zi LED si jante din aliaj de 19” cu cinci spite.

La interior, cabina continua în stilul specific Mercedes – eleganta si, în acest caz, si sportivitate, prin scaunele sport AMG si volanul cu trei spite în spatele caruia se afla padelele pentru schimbarea vitezelor.


Puterea este furnizata de un motor biturbo de 5.5 litri care dezvolta 518 cp / 386 kW si un cuplu maxim de 699 Nm. Propulsorul este cuplat la transmisia Speedshift MCT, cu sapte trepte, permitându-i masinii sa accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, viteza maxima fiind llimitata la 250 km/h.


Daca cifrele de mai sus nu sunt suficiente, prin pachetul AMG Performance, puterea ajunge la 550 de cai / 410 kW si un cuplu de 799 Nm. Multumita plusului de putere acest AMG accelereaza de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde, iar viteza maxima poate ajunge la 299 km/h.


Nu se stiu amanunte despre pret sau despre disponibilitatea pe continentul european. În Statele Unite însa, CLS 63 AMG va intra la vânzare din vara.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu