joi, 18 noiembrie 2010

Liuzzi este increzator ca va ramane la Force India

Vitantonio Liuzzi, pilotul italian care a alergat in sezonul 2010 pentru echipa Force India, s-a declarat inca o data increzator in sansele sale de a ramane alaturi de echipa indiana in Formula 1 si in sezonul 2011, in ciuda faptului ca echipa nu a facut inca un anunt oficial in privinta celor doi piloti pe care ii va folosi anul viitor.

Liuzzi a avut parte de un sezon destul de dificil, confruntandu-se cu numeroase probleme tehnice, dar comitand si cateva greseli destul de mari de pilotaj. Intr-un final, italianul a ocupat locul 15 in ierarhia generala a pilotilor, cu un total de 21 de puncte, 4 pozitii mai jos si 26 de puncte mai putin fata de coechipierul sau, germanul Adrian Sutil.

Speculatiile privind inlocuirea lui Liuzzi au crescut in ultimele saptamani, printre numele vehiculate pentru locul de pilot de la Force India aflandu-se pilotul de rezerva al echipei, Paul di Resta sau fostul pilot Williams, Nico Hulkenberg.


Totusi, pilotul italian in varsta de 30 de ani, a insistat ca are deja un contract semnat cu echipa Force India pana la finele anului 2011, un contract pe care are de gand sa-l respecte si sa-l duca la capat. Referitor la cine va fi coechipierul sau in continuare, Liuzzi a declarat ca se asteapta sa fie tot Sutil, dar ca nu conteaza atat de mult pentru el.



View the original article here


How To Build, Promote And Sell Advertising On Your Own Used Car Website.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu