joi, 18 noiembrie 2010

Vremuri grele pentru şoferi: UE testează camerele video super rapide

Urmeaza vremuri grele pentru soferii europeni. UE a început testele pentru un proiect denumit „camere video super rapide”, relateaza worldcarfans.com. Deocamdata se stie ca vor fi investiti aproximativ 8.2 milioane euro pentru dezvoltarea unui sistem de camere care îi va prinde nu doar pe vitezomani ci si pe cei care polueaza, soferii fara centura sau cei care ruleaza prea tare în cazul conditiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Centrului de Cercetare Tehnica din Finlanda VTT, una dintre companiile care lucreaza la proiect, „echipamentul are la baza supravegherea video automata, o retea de conexiuni wireless si este mobila fiind amplasata pe o remorca. Prin urmare, politia poate monitoriza traficul si impune penalitati mult mai drepte în cazul abaterilor de la lege”.


Camerele sunt testate pentru moment în Germania, Franta, Austria si Tampere, Finlanda. Daca totul se desfasoara conform planului, camerele vor împânzi Europa din 2013.Este foarte posibil sa apara si în România, dar înca nu exista informatii oficiale în acest sens.


View the original article here


How To Build, Promote And Sell Advertising On Your Own Used Car Website.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu