luni, 6 decembrie 2010

Şeful Lamborghini prezintă viitorul Murcielago clienţilor fideli ai mărcii

Stephan Winkelmann, seful Lamborghini, a pornit într-un tur mondial în care arata, unor clienti atent selectati ai marcii, înlocuitorul lui Murcielago, un model care nu are înca un nume oficial, relateaza publicatia Autocar, citata de Worldcarfans.com.

“Le-am permis dealerilor sa-si selecteze clilentii care vor fi invitati, am ales sa nu ne implicam direct. Ei stiu exact pe cine trebuie sa invite deoarece, în unele cazuri, acestia sunt oameni cu care au avut relatii strânse de-a lungul mai multor ani”, a declarat Winkelmann pentru Autocar.


Urmatorul model de referinta al lamborghini ar putea fi denumit Aventador. Va fi usor, cu sasiu monococ din finra de carbon. Va avea un propulsor V12 de 6,5 litri, care produce 515 kW 690 Nm.


De asemenea, Lamborghini are pregatita si o noua cutie de viteze pentru acest model de top. Este vorba despre o transmisie denumita ISR (Independent Shifting Rods), cu sapte trepte si un singur ambreiaj. Aceasta schimba vitezele foarte rapid, cu 50% mai repede decât o cutie obisnuita cu dublu ambreiaj. Masina va ajunge de la 0 la 100 de km/h în 2,9 secunde, iar viteza maxima se va situa în jurul valorii de 350 km/h.


Înlocuitorul lui Murcielago este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva din martie.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu