marți, 11 ianuarie 2011

Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa

Desi a fost serios zdruncinata de uciderea fondatorului Uwe Gemballa si de o serioasa criza financiara, casa de tuning germana pare sa revina pe linia de plutire. Gemballa promite in viitorul apropiat doua kituri speciale pentru noua generatie Cayenne si pentru Panamera.

Pana atunci insa, specialistii germani au pregatit pachetul Tornado pentru cea mai puternica versiune a SUV-ului din Stuttgart, Cayenne Turbo. Ansamblul modificarilor operate sub capota, botezat simplu Gemballa Stage Two, garanteaza resurse impresionante pentru motorul V8 bi-turbo.

Tratamentul aplicat de nemti ofera un total de 666 cai putere si 1000 de Nm. Pentru a putea stapani bagajul de resurse, kitul Tornado vine si cu un sistem de franare Brembo, care include discuri ventilate de 420 mm pe fata si 405 mm pe spate, ascunse in spatele unor jante de 22 de inch.

Pentru a sugera cum se cuvine puterea ascunsa in spatele capotei, Gemballa a pregatit si un body-kit agresiv pentru Cayenne Turbo. Acesta include o capota din fibra de carbon, spoilere noi, insertii din fibra de carbon la nivelul portierelor si noi prize de aer.

Gemballa nu a oferit momentan informatii despre pretul pachetului, insa a precizat ca va da nastere doar unei serii limitate de 30 de pachete Tornado, dedicate aniversarii celor 30 de ani de existenta.

Sursa: automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu